Explore XIP _

XIP is een innovatief bedrijf met een jong en gedreven team. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën maakt XIP het onmogelijke mogelijk.

We zijn een flexibele en betrouwbare organisatie die digitale oplossingen creëert met een focus op kwaliteit, innovatie en beveiliging.

Onze missie en visie

Kwaliteit

Softwarekwaliteit is key. Wij gaan niet voor de 'snelle oplossing', maar werken vanuit een solide architectuur en een professioneel software-ontwikkelproces. Toekomstbestendige software die voldoet aan functionele en technische eisen en meegroeit met onze klanten. Ondersteund met tools, processen en expertise zorgen we ervoor dat onze software continu aanpasbaar blijft aan de veranderende eisen en wensen.

Betrouwbaar

XIP wil een betrouwbare partner zijn voor klanten en medewerkers. Dit doen we door te doen wat we beloven, maar ook door te investeren in XIP en onze toppers middels ISO 27001, AWS-certificering, coding standards en persoonlijke training. De software van onze klanten zien we als onze verantwoordelijkheid.

Innovatief

ICT wordt elk jaar beter en XIP ook. Het toepassen van nieuwe technologieën en ideeën is bij ons een continu proces, geen eenmalig trucje. Ons vakgebied en onze klanten blijven innoveren en onze toppers hebben uitdagingen nodig. Zo blijven wij een betrouwbare en toegankelijke partner voor onze klanten en medewerkers, niet alleen vandaag maar ook in de toekomst.

Toegankelijk

Als nuchtere Tukkers staat resultaat bij ons voorop. In een omgeving met directe communicatie, korte lijnen en transparantie komen wij optimaal tot bloei. Mooie oplossingen creëren waar onze klanten en wijzelf trots op zijn, daar draait het om.